Du vill testa kompressionsplagg, men är osäker på vad du behöver?

Vi tillhandahåller i dagsläget kompressionplagg för underkropppen. Våra produkter är uppdelade i tre kategorier: strumpor, sleeves och tights. Nedan finner du en beskrivning av respektive produktgrupp och i vilka sammanhang vi rekommenderar de olika plaggen.

Kompressionsstrumpor


Klassikernas klassiker. Kompressionsstrumpor har funnits länge och de är fortfarande mångas favorit. De fungerar utmärkt under och efter löprundan, på promenaden, på cykelturen, på den långa flygresan eller hemma i soffan. De passar också bra på jobbet, så länge arbetsplatsen inte har alltför tuff dress code.
Alla våra kompressionsstrumpor är sydda med höger- och vänsterstrumpa vilket gör att de sitter bättre på dina fötter och att du slipper skavsår och blåsor. Vi har ett brett utbud av strumpor som passar alla ben och plånböcker.

Testa att byta ut dina vanliga strumpor mot ett par kompressionsstrumpor. Vi kan nästan garantera att du inte kommer vilja byta tillbaka!


Kompressionssleeves

 


Det finns dagar då kompressionsstrumporna måste ligga kvar i byrålådan, till exempel när du springer med dina traditionella löparstrumpor eller barfotaskor. Det är dessa dagar du plockar fram dina sleeves. Sleeves har samma härliga effekt som kompressionsstrumpor, men ger dig samtidigt flexibilitet att kombinera dem med andra klädesplagg. Sleeves passar också för utövare av bollsporter som fotboll, basket, handboll eller innebandy. Många fotbollsspelare använder sleeves under sina klubbstrumpor.

En hel del väljer också att använda sleeves på jobbet. De syns inte, men de fyller verkligen sin funktion om du hunnit med en tuff löprunda innan jobbet.


KompressionstightsDet finns tights och så finns det kompressionstights. Om du är van med att springa med löpartights kommer du att älska de här. De ger dig en skön känsla i benen under ditt träningspass och snabbar på återhämtningen när du kommit hem. Kompressionstightsen är ovärdeliga på resan efter en tävling eller tuff träningshelg. Dina ben kommer vara fräscha trots att du suttit stilla i bilen i flera timmar!


Vi har även kompressionstights som är fodrade. De passar alla som gillar att ge sig ut under vinterhalvåret, både i skidspåret och på löprundan.Storlek?

Om ni undrar hur det fungerar med storlekar gäller samma sak för både strumpor och sleeves, Ta fram ett måttband och mät omkretsen på vaden där den är som störst. Ni finner sedan uppgifter om vilken storlek ni ska välja på respektive produktsida. Storlekstabeller för tights (baserade på längd och vikt) finner ni på produktsidan. Hamnar du precis mellan två storlekar? Satsa på den mindre storleken för bästa effekt! Känner du dig fortfarande osäker? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!